SchoolSoft

logo_large

SchoolSoft gör det enkelt för vårdnadshavare* att ta del av sina ungomars skolarbete.
Det är ett enkelt, webbaserat program som är utformat för att hjälpa vårdnadshavare, lärare och elever att kommunicera med varandra och hålla ordning på det dagliga skolarbetet.

SchoolSoft erbjuder fullständig insyn och transparens. När vårdnadshavaren loggar in finner de information om alla läxor, arbetsuppgifter och prov som deras ungdomar har.
Vårdnadshavaren kan även rapportera sjukfrånvaro och skicka meddelande till enskilda lärare, och om de skulle hända att en elev har oanmäld frånvaro låter SchoolSoft vårdnadshavaren få reda på detta.

SchoolSoft svarar på frågorna när, vad, var och hur och ser till att vårdnadshavaren aldrig hålls ovetande om sina ungdomars framsteg, arbetsbörda eller närvaro.

*Vårdnadshavare kan vara biologisk förälder, kontaktperson eller liknande

 Här finner du nyttiga filmklipp från SchoolSoft

Logga in på SchoolSoft här

Är du ny vårdnadshavare och vill ha inloggningsuppgifter?

 

Fullmakt gällande information om  myndig elev
Myndig elev som vill låta vårdnadshavare ta del av information, resultat samt när- och frånvaro i SchoolSoft samt via telefon- och epostkontakt från skolan fyller i en blankett som ger dem fullmakt till detta.
Blanketten finns att hämta i SchoolSoft under Filer & Länkar.

Ifylld blankett lämnas till elevens mentor och gäller tills eleven avslutar sina studier eller varskor mentor om att den skall hävas.


Undrar du något?

Det är inte konstigt att ha en massa frågor i huvudet om gymnasiet. Kolla först in vår Frågor och Svar-sida där du förhoppningsvis finner svaret. Vill du ställa en fråga du inte funnit svar på gör du det här nedanför.

>