Student – praktisk info

Du som tar studenten från CyberGymnasiet Stockholm
Betygsdokument skickas per post till studentens folkbokföringsadress

Utskicket sker under vecka 25 2017.

Lånade resurser – dator och böcker
Returnering av lånade resurser som elevdator och litteratur faktureras myndig elev alternativt vårdnadshavare förutsatt att dessa inte returnerats i tid.
Information om retur av dator och litteratur kommer löpande på SchoolSoft.

Betygsexport till UHR, Universitets- och Högskolerådet
CyberGymnasiet Stockholm gör en digital export av Examensbevis från avgångseleverna till UHR. Detta innebär bland annat att du som söker till eftergymnasiala studier inte själv behöver ombesörja att skicka in vidimerade kopior av dina betyg förutsatt att du tar studenten med examensbevis. Du som istället tar studenten med ett Studiebevis, behöver själv skicka in dina vidimerade betygsdokument till eftergymnasiala instanser.

Observera att du som sökande alltid är skyldig att säkerställa att den eftergymnasiala utbildningen du söker är ansluten till UHR.

Beställning av betygskopior
Om du tappar bort ditt originalbetyg kan du beställa en kopia via skolans hemsida.

Översättning av betygsdokument till engelska
Du beställer betygsdokument utfärdade på engelska via hemsidan. Ange tydligt i fritextfältet att du behöver dokumentet på engelska.

Studentmössa